Tip - Lily's Cupcakes boek | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

Tip – Lily’s Cupcakes boek

New hurr don't curr

Mijn cupcakes vallen altijd heel goed in de smaak. Ik vind ze zelf ook heerlijk, en ze mislukken nooit. Voorheen altijd wel, maar dat was voor ik dit receptenboek kreeg van mijn moeder. Lily’s Cupcakes heb ik al weleens gegeten voor dit boek en ik vond ze wel lekker, maar de recepten in dit boek zijn echt heerlijk. Een aanrader voor iedereen.

New hurr don't curr

 

De cupcakes in dit boek zijn rijk van smaak, lekker, en eigenlijk altijd goed. Het enige wat ik verander aan het recept is dat ik de cupcakes minder lang bak dan op het recept staat, maar dat ligt aan mijn oven. Ik kan daarom dit boek aan iedereen aanraden. Als je van bakken houdt maar de cupcakes nooit perfect zijn, probeer die van Lily’s eens.

 

New hurr don't curr

Geplaatst in Overig . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tip – Lily’s Cupcakes boek

 1. GwenNo Gravatar says:

  Ik zou het boekje alleen al willen hebben voor de mooie foto’s en de gave vormgeving :D

 2. robinNo Gravatar says:

  volgens mij hebben wij dit boekje ergens liggen :D

 3. ChloeNo Gravatar says:

  Naar aanleiding van je bericht in het forum op Facebook ben ik je blog gaan bezoeken en lezen.. I love cupcakes :) Heerlijk!! Leuke blog ook.. de aanhouder wint zeggen ze altijd, ik blijf je blog zeker bezoeken. Lieve groetjes,
  Chloexx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>