Sleutel en update! | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

Sleutel en update!

Sleutel en update!

Jaa jongens! We hebben hem. De sleutel! We hebben hem vrijdag ontvangen en mogen nu gaan klussen. We zijn al hard aan de slag, en het is allemaal heel leuk en spannend. Met oud en nieuw hopen we het huis af te hebben en in te kunnen trekken. Het gaat nu in ieder geval allemaal al heel rap, hopelijk gaan we dat ook redden. Slopen gaat hard, maar bouwen is moeilijker.

Dat was deel 1. Dan wil ik even vertellen waarom ik niet zo veel post.

Ik ga nu natuurlijk naar de kunstacademie, en dat is bijna iedere dag 3 uur reizen. Het is geweldig leuk, maar de zwaarte van de opleiding en het reizen en gewoon alles bij elkaar valt gewoon zwaar. Ik heb huiswerk en ik heb het gewoon druk, dus ik heb weinig tijd om veel aan mijn blog te werken. Ik heb veel idee├źn, maar het gaat gewoon niet altijd.

Ik hoop niet dat jullie het heel erg vinden. Wanneer ik een gaatje zie zal ik sowieso updaten, want ik houd van het bloggen. Het blijft iets wat ik heerlijk vind om te doen. Maar het is druk.

Ook wil ik jullie heel erg bedanken, want ik heb de 100 bloglovin’ volgers bereikt! Heel erg bedankt aan iedereen die mijn blog leest en bezoekt. Ik word heel blij van jullie.

Fijne week!

Bonusfoto’s

Sleutel en update! Sleutel en update!

This entry was posted in Persoonlijk. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sleutel en update!

  1. GwenNo Gravatar says:

    Life gets in the way. Het is ‘maar’ een blog, we horen graag meer van je als je meer tijd hebt :D

  2. robinNo Gravatar says:

    Miss your blogs though <3 maar succes met je school en nieuwe huisje =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>