Partylook Tutorial #1 | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

Partylook Tutorial #1

Partylook #1

Deze week kreeg ik mijn eerste verzoekje. Of ik een feest/rode loper-look wou maken. Natuurlijk! (Dankjewel Rianne!) Dat wil ik altijd proberen. Op Instagram kreeg deze look al lieve complimentjes dus ik kon niet wachten om aan de slag te gaan! Ik hoop dat je het leuk vindt :)

 

Partylook #1

We beginnen met een naakt hoofd. Sorry voor mijn oog die niet helemaal naakt is. :’)

Partylook #1

Normaal sla ik deze stap over, maar omdat mijn huid een beetje onzuiver is, en het toch een rode loper-look is, leek een huid zonder oneffenheden wel gepast. Ik gebruik een tinted moisturizer, maar een bb creme zonder al te veel SPF kan ook prima. Ook heb ik een beetje concealer gebruikt op mijn oneffenheden en rond mijn neus.  Hierna heb ik alles afgepoederd omdat het goed moet blijven zitten.
Partylook #1

Tussendoor heb ik nog oogschaduwprimer aangebracht, en een plakbandje in de buitenste ooghoek. Je wilt dat hij naar boven wijst, richting het puntje van je wenkbrauw.
Partylook #1

Ik breng een zilveren kleur aan op mijn ooglid, en iets in mijn arcadeboog.
Partylook #1

 

Met zwart maak ik een V in de buitenste ooghoek.
Partylook #1

Hierna ga ik de lijntjes vervagen door te blenden. Je wilt dat de bovenkant van het zwart mooi smokey wordt, maar dat de lijn tegen het zilver aan strak blijft. Als je tevreden bent met hoe alles eruit ziet, haal je de plakbandjes voorzichtig weg.

Partylook #1

Blend een klein beetje de harde lijn van het zwart zodat het meer één geheel lijkt. Hierna breng je een beetje zwart aan onder je oog, ongeveer op 1/3e, en op de rest doe je zilver.

 

Als laatste breng je nog een lijntje zwart aan bij je bovenste wimperrand, en breng je mascara aan.
Partylook #1

Nog een beetje blush en highlighter.
Partylook #1

En op mijn lippen heb ik een beetje Bourjois Color Boost in Peach on the Beach aan, normaal is hij heel fel, daarom heb ik hem in het midden van mijn lip aangebracht en over de rest van mijn lippen vervaagd.
Partylook #1Partylook #1

 

En dat is de partylook! Misschien komt er nog een look aan, gefocust op de lippen. Ik hoop dat je het een leuke look vindt, ik vond het heel leuk om te maken.

 

Geplaatst in FOTD, Makeup , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Partylook Tutorial #1

 1. robinNo Gravatar says:

  wauw mooi! staat je goed <3 en je foto's zijn gewoon heel mooi hoor :D en handig zo fullface.

 2. RianneNo Gravatar says:

  Hier kan ik wat mee. Dank je wel Irenka [springend poppetje]

 3. AngeliqueNo Gravatar says:

  wow amazing look lady! Staat je goed, leuke tip ook met die plakband!

 4. GwenNo Gravatar says:

  Pretty! :D Leuke tutorial om te lezen ook, en helemaal niet moeilijk :) Easy does it.

 5. Pingback: Blij kind | Wiebeltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>