OPI - Peace & Love & OPI | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

OPI – Peace & Love & OPI

OPI - Peace & Love & OPI

 

Wooh, weer eens een nagellakpost. Door drukte draag ik niet elke dag meer nagellak, maar toen ik deze lak in een uitverkoopbak zag, kon ik het niet weerstaan, ik moest hem kopen. Een prachtige multichrome, want die heb je nooit genoeg in je collectie.

 

OPI - Peace & Love & OPI
OPI - Peace & Love & OPI

 

Ik heb nog wel een multichrome van OPI in mijn collectie, maar die is niks zoals deze. Peace & Love & OPI is best goed gepigmenteerd voor een multichrome namelijk. 2 laagjes zijn genoeg, en dan is hij prachtig! En hij droogt snel, maar dat ben ik wel gewend bij zulke kleuren.
OPI - Peace & Love & OPI OPI - Peace & Love & OPI
Hij lijkt vrij donker, maar hij shift naar paars en turkois, oranje/bruin. Echt prachtig. Ik kan hem alleen maar aanraden! Hij blijft niet goed zitten bij mij, maar op het moment heb ik bij iedere lak dat hij na enkele uren loslaat.

This entry was posted in Nagellak. Bookmark the permalink.

3 Responses to OPI – Peace & Love & OPI

  1. DeniseNo Gravatar says:

    Wauw, erg mooie kleur!!

  2. WendyNo Gravatar says:

    Wat een prachtige kleur. Lekker apart, daar hou ik wel van!

  3. AngeliqueNo Gravatar says:

    wow wat een tof lakje! Prachtige foto`s ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>