New hurr don't curr | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

New hurr don’t curr

New hurr don't curr

Weer eens een nieuwe haarpost! Gisteravond ben ik naar de kapper geweest, en ik ben weer heel tevreden met het resultaat. Ik ben geverfd (een geheel nieuwe kleur), gecurlsecret (een geheel nieuwe ervaring), en opgemaakt. Pas op. Selfie-heavy.

 

 

New hurr don't curr

 

Eerst een aantal mobielfoto’s. Zoals altijd was het weer een verrassing wat voor kleur ik zou krijgen. Ik vertrouw Sander daar volledig in, en ook deze keer werd de kleur prachtig. Het is volgens mij mijn normale kleur, maar dan met een soort cassiskleur erdoorheen. Echt heel mooi dieprood is het geworden, heel mooi voor het najaar, en ik vind het ook mooi bij mijn bleke huid.

 

En ik heb dus de curl secret mee mogen maken. Ik heb natuurlijk de rampenverhalen gelezen, maar ik vertrouw Sander, en het ging helemaal goed. Ik heb niks gevoeld van dat ding, en het resultaat vond ik prachtig. Hij heeft het helemaal uitgeborsteld zodat het natuurlijke krullen leken, en een beetje opgepoof’d.

New hurr don't curr

 

Eerst heeft Sander mijn haar nog gedaan zoals het model van Sassoon, op de foto rechts op het beeldscherm. Mijn haar is natuurlijk heel anders geknipt en van structuur dan dat van het model, maar vond het er wel tof uitzien. Daarna heeft Sander het weer uitgehaald en mijn makeup gedaan.

 

New hurr don't currNew hurr don't curr

 

En zo is het in natuurlijk licht, de volgende dag. Ik ben zo blij met het resultaat. Heb je trouwens gezien hoe lang mijn haar al is? Bij de foto van de Curl Secret kun je dat heel goed zien, al tot mijn bh. Met krullen zie je nooit zo goed hoe snel je haar groeit, maar ik was er wel blij door verrast. Verder ben ik weer heel blij met het resultaat van de verf en alles.

 

De site van mijn kapper vind je hier.

Geplaatst in Haar , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to New hurr don’t curr

 1. CharlotteNo Gravatar says:

  Wat gaaf die krullen!
  Mooie kleur <3

 2. AngeliqueNo Gravatar says:

  staat je goed lady! Zie ik nu goed dat de onderkant wat roder is? Me like!

 3. RianneNo Gravatar says:

  Prachtige kleur, mooie krullen…

 4. SuzanneNo Gravatar says:

  EHMYGEWRD IK BEN VERLIEFD OP JE HAREN.

 5. DeborahNo Gravatar says:

  Inderdaad een prachtige kleur Ren! Heel mooi!

 6. robinNo Gravatar says:

  je haar is echt prachtig <3 de kleur staat je zo goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>