MAC – Ruby Woo | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

MAC – Ruby Woo

MAC - Ruby Woo

 

Ruby Woo is volgens mij wel de meest bekende matte rode lipstick. Everyone loves it, everyone has it. Maar ik niet. Totdat Suzanne naar Antwerpen ging en hem meenam voor mij!

MAC - Ruby Woo

 

En hij is zo mooi. Hij zit niet zo heel netjes, want ik moest hem gelijk op doen. Ik ben er heel blij mee. Ik heb wel andere rode lipsticks, maar dat zijn vaak cremes, en behalve dat het niet sexy is als het waait en er overal lipstick komt te zitten, vind ik matte finishes gewoon heel mooi en klassiek staan.

 

Ruby Woo blijft ook prima lang zitten, en geeft niet veel af aan glazen bijvoorbeeld. Wat nog zo’n irritant ding is aan zachtere lipsticks. OVERAL LIPSTICK.

 

MAC - Ruby Woo

 

Hebben jullie nog matte lipstick-aanraders?

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

4 Responses to MAC – Ruby Woo

 1. LauriƫtteNo Gravatar says:

  Hele mooie kleur! Ik heb vaak bij lipstick dat het heel snel uitdroogd :( Daarom draag ik het eigenlijk nooit.

  • IrenkaNo Gravatar says:

   Dat heb ik ook wel. Als ik het niet meer aan kan haal ik het eraf, maar bij een matte kleur kun je net zo goed lippenbalsem eroverheen aanbrengen :D

 2. CynthiiaaNo Gravatar says:

  Oh wauw, wat een prachtige kleur! Hij staat je ook zo goed lady. :) So true! Ik vind de mattere lipsticks ook gorgeous, ze laten inderdaad minder kleur af en it’s not all over the place. Damn, ik wil ook Ruby Woo!

 3. AngeliqueNo Gravatar says:

  Blijft een prachtige kleur, staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>