Look of the day - 4 maart | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

Look of the day – 4 maart

Vintage Per Kilo-haul

Ik had deze dag een heel belangrijke afspraak. Met mezelf. Om huiswerk te maken. In mijn eentje. Dus dat was wel een goed moment voor een uitgebreide look!

Vintage Per Kilo-haul

Vintage Per Kilo-haul

 

Als ik uitpak, grijp ik snel naar paars of groen. Zo ook deze keer. Ik vind paars gewoon heel mooi staan bij mijn ogen! De kleuren komen niet helemaal goed over, in het echt was het allemaal een stuk donkerder.

 

Gebruikte producten
- Urban Decay Bordello & AC/DC
- Urban Decay Jet
- Urban Decay Flash
- Catrice Papaya Don’t Preach
- Kardashian Beauty En-joystick Sea Coral

 

Fijne dag!

This entry was posted in FOTD, Makeup. Bookmark the permalink.

2 Responses to Look of the day – 4 maart

  1. robinNo Gravatar says:

    Wauw mooi <3 en je foto's ook ^^ je hebt een mooie kleur ogen.

  2. GwenNo Gravatar says:

    I luuurrv purple bij jou! Ik vind bij mezelf alleen bruin en grijs acceptabel :’). Met andere kleuren voel ik me een clown.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>