Lacey + Update | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

Lacey + Update

Lacey + Update

 

Gisteren had ik zin om te tekenen, maar het ging niet zo lekker. Dus aanschouw! Tekening. En een update, na de Lees Meer :)

 

 

Ik wou even een blogpost maken omdat ik blij ben. Gisteren heb ik voor al mijn (kern)vakken op school een voldoende gehaald. Dit is nog niet eerder gebeurd dit jaar, normaal heb ik 2 onvoldoendes en ben ik een hele periode bezig met balen dat het weer niet gelukt is, en deze keer wel.

 

Ik ben dus wel trots. Misschien haal ik dit jaar dan wel mijn P.

 

Oké, dat was de update. Ik weet op het moment even niet zo goed wat voor blogposts ik wil maken. Ik vind beautyposts altijd heel leuk om te doen, maar iedereen doet al exact hetzelfde. En eerlijk is eerlijk, dat vind ik ook irritant bij andere blogs. Dus hebben jullie nog tips? Dingen die jullie graag zouden willen zien?

 

Bedankt! Ik ga nu maar leren voor mijn laatste cijfer deze periode.

Geplaatst in Cartoon, Persoonlijk . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lacey + Update

  1. robinNo Gravatar says:

    GEFELICITEERD MET JE VOLDOENDES <3 en je gaat je p halen. je kan gewoon beauty posts maken maar zorgen dat het anders word :P

  2. RianneNo Gravatar says:

    Gefeliciteerd met je voldoendes. Goed bezig Irenka.

  3. LauraNo Gravatar says:

    Wat goed! Gefeliciteerd! En ik vind je tekening heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>