30 things I like | Irenka Dot

Irenka Dot

Logo IrenkaDot

30 things I like

30 things I like

Vandaag vertel ik 30 dingen die ik leuk vind. Ik zal vast een hoop leuke dingen missen, maar dit zijn er sowieso al een hoop. Ik vind heel veel dingen leuk, maar als ik moet bedenken wát precies, vergeet ik de helft.

30 things I like

 

Smeagol en Frodo – Mijn vriend – Katten – Familie – Leuke dingen doen met vrienden
Lijkt me nogal vanzelfsprekend. Hier word ik altijd zeer vrolijk van!

 

30 things I like

Tekenen – Schilderen – Fotograferen – Bloggen – Lezen – Gamen – Films – Series – Internetten
Mijn grootste hobby’s. Hier houd ik echt van, en dit combineer ik ook regelmatig. Ik lees op het moment A Dance with Dragons 1. Ik volg op het moment de serie Pretty Little liars.

 

Slapen – Koken – Bakken – Door de stad struinen
Een beetje de dingen die moeten, maar waar ik wel van geniet. Ik ontdek graag nieuwe bakrecepten, en nieuwe recepten voor het avondeten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond en lekker zijn.

 

Geel – Roze – Pasteltinten en minder verzadigde kleuren
Ik houd van kleur. Maar wel specifieke kleuren.

 

30 things I like

 

Nagellak – Lipstick – Knuffels – Leuke kleren – Mijn laptop – Lekkere parfum – IJs
Dit zijn spullen waar ik heel erg van kan genieten. Tsja.

 

30 things I like

 

De lentezon en de geur van een nieuwe lentedag – Bezoeken van nieuwe steden
En dit zijn de laatste twee. Hier kan ik ook heel erg van genieten. Ik haat hitte, maar een beetje warmte vind ik heerlijk, als het zo lekker ruikt, en het niet echt warm maar ook niet echt koud is buiten. Heerlijk. En dan nieuwe steden bezoeken. De perfecte combinatie.

 

 

This entry was posted in Persoonlijk. Bookmark the permalink.

One Response to 30 things I like

  1. robinNo Gravatar says:

    ik vind het al geweldig dat ze smeagol en frodo heten hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>